Uw Schilder!
Uw woning is mijn visitekaartje!

Diensten

Binnen schilderwerk

Bent u van plan om de wanden en het plafond van een nieuw likje verf te voorzien, omdat u bijvoorbeeld kort geleden een huis heeft gekocht? Of bent u gewoonweg toe aan een nieuwe sfeer in uw bestaande woning? Tanis Schilderwerken helpt u graag verder om wensen met betrekking tot schilderwerk binnenshuis te realiseren.
Bent u er nog niet over uit welke verfkleur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van kleuradvies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele onderhoudswerkzaamheden.
Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan via onze contactformulier.


Buiten schilderwerk

Weersomstandigheden zoals regen, hagel en zonnestralen kunnen de kwaliteit van het buitenschilderwerk snel verlagen. Hierdoor kan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand aangetast worden. Enorm belangrijk is het dus om bij buitenschilderwerk uitsluitend te werken met goede en kwalitatieve verfsoorten en verfmateriaal, waarbij deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden in Nederland.
Tanis Schilderwerken weet bijvoorbeeld als geen ander welke verfsoorten het meest geschikt zijn in combinatie met de verschillende ondergronden. Graag adviseren wij u hoe u buitenschilderwerk zelf kan bijhouden om extra onderhoudskosten op de lange termijn te besparen.
Heeft u een schilderproject buiten uw huis voor ogen? Via onze offerteformulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.


Houtrotreparatie

Houtrot ontstaat door het blootstellen van het hout aan vocht. Denk hierbij aan hout dat een lange periode nat heeft gestaan door water. Twijfelt u erover of u het houtrot moet verwijderen en herstellen of dat u bijvoorbeeld een volledig nieuwe kozijn moet laten aanbrengen?
Alphapaint brengt graag een bezoek aan uw huis of bedrijfspand om de houtrot te inspecteren. Hierbij adviseren wij over eventuele herstelwerkzaamheden.
Wilt u meer informatie over de werkzaamheden bij houtrotherstel? Tanis Schilderwerken helpt u graag verder.


Spuitwerk 

In plaats van het rollen van de wand of plafond, zou het spuiten van latexverf ook een heel goede optie zijn.
Het is een methode waarbij snel en eenvoudig een nieuwe verflaag aangebracht wordt op diverse ondergronden.
Het beste resultaat zul je krijgen door de spuitverf aan te laten brengen op een nieuw en strak gestucte muur, maar ook verfspuiten over ander stucwerk, gipsplaten, spachtelputz, behang, beton, stenen of houtwerk behoort tot de mogelijkheden.
Het grote voordeel van spuiten van latexverf is dat het geheel streeploos aangebracht wordt en door het aanbrengen van vier lagen verf in één keer kan alles in één dag geregeld worden.

Maar ook is het mogelijk om veel andere dingen te spuiten zoals, keukendeurtjes, kozijnen, ramen, deuren, radiatoren.Wilt u meer informatie over de werkzaamheden bij spuitwerk? Tanis Schilderwerken helpt u graag verder.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram